Pop-up LEDbox

: inzetbaar als.

De Pop-up LEDbox is een pop-up frame voorzien van efficiëntie LED-verlichting dat de officiële licentie van Philips heeft. De Pop-up LEDbox is ontworpen om snel mee te nemen en is slechts in 5 stappen, zonder gereedschap, in elkaar te zetten.

compact-modulair

Compacte & modulaire lightbox to go.

De Pop-up is een compacte en modulaire lightbox to go. Deze lightbox is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: wit, zilver en zwart. Het product past daardoor op iedere plek. Denk aan beurzen en andere evenementen, maar ook is dit aluminium frame ideaal voor in de retail en openbare ruimtes. Dit LED frame is een goed alternatief voor de roll-up banner, pop-up beurswand en mobiele display.

Dealer worden.
Inzetbaar-als

Lightbox voorzien van peesdoek.

Ook de Pop-up LEDbox is te voorzien van een textieldoek voorzien van siliconen pees. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de textielprint wisselen. De compacte doos is voorzien van een ruimte waarin de peesdoeken geplaatst kunnen worden. Zo is het gehele pakket in één keer te vervoeren.

peesdoek

In te zetten als.

Zoals al eerder benoemd is de Pop-up LEDbox ideaal te gebruiken als alternatief voor de roll-up banner, pop-up beurswand of mobiele display. Uiteraard is dit veelzijdige product ook te gebruiken als lichtgevend reclamebord of signage.

Koppel de frames.

Creëer eenvoudig een dynamische beursstand of display door de aluminium frames te combineren en met elkaar te koppelen. De onderdelen zijn te koppelen met de meegeleverde koppelstukken.